Skapa egna uppgifter i Att göra

Att-göra-listan består av uppgifter och påminnelser som Bokio skapar åt dig, men den kan också anpassas efter dina behov med möjlighet att lägga till egna uppgifter. Du kan läsa om hur att-göra-listan fungerar här. I den här guiden går vi igenom hur du skapar helt egna uppgifter!

På sidan Att göra under Saker att göra i vänstermenyn hittar du kategorin Mina uppgifter. Det är här du skapar och ser de påminnelser eller andra uppgifter som du vill ha koll på utöver det som Bokio skapar åt dig.

Skapa uppgift

Klicka på knappen Skapa ny för att lägga till en egen uppgift.

Klicka på knappen skapa ny

Skriv in den information du vill ha med om uppgiften. Tänk på att aldrig inkludera känslig information om det är så att fler än du har tillgång till ditt företag i Bokio.

Fyll i beskrivning av din uppgift

Välj om du vill sätta ett förfallodatum på din uppgift. Dina uppgifter sorteras automatiskt utifrån förfallodatum, där det med tidigast datum placeras först i listan så att du enkelt kan se vad som behöver prioriteras först. De uppgifter du skapar utan förfallodatum sorteras sist i listan av dina uppgifter.

Lägg till förfallodatum för din uppgift

Klicka på Skapa när du är klar!

Redigera eller ta bort uppgift

Vill du ändra något i efterhand kan du göra det genom att klicka på flervalsikonen på uppgiften och välja Redigera. Här kan du också ta bort uppgiften.

Redigera eller ta bort uppgift

Klarmarkera uppgifter

Har du slutfört en uppgift? Då kan du snabbt och enkelt klicka på knappen Markera som klar. Uppgiften försvinner då från listan.

Klicka på Markera som klar när du slutfört uppgiften

Du kan slå på så att du också kan se dina slutförda uppgifter i listan.

Slå på slutförda uppgifter

De slutförda uppgifterna syns nu under dina pågående. Du kan välja den period för vilken du vill visa slutförda uppgifter genom att använda drop-down-menyn till höger.

Visa slutförda uppgifter och välj period